06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]
Welcome the my Blog

06/25のツイートまとめ

hiyosi_tosiyasu

「Xperia XZ Premium」が「iPhone 7」を抑え、初登場1位 https://t.co/uuvs07UQrF2016年9月16日の発売以来39週も続いていた、iPhone 7の連続トップがついに止まった。その座を奪ったのはXperia XZ Premiumだ。
06-25 03:20

関連記事
パズル&ドラゴンズゲーム・攻略ブログ・ランキング iRailgun's Space
更新中の本家サイト

この記事へのコメント

- nhefnfwjnj - 2017年06月26日 11:37:45

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]
[url=http://www.g2942p0rn4d9eyh5zk7g3m94cn8430obs.org/]unhefnfwjnj[/url]
nhefnfwjnj http://www.g2942p0rn4d9eyh5zk7g3m94cn8430obs.org/
<a href="http://www.g2942p0rn4d9eyh5zk7g3m94cn8430obs.org/">anhefnfwjnj</a>

- Air max pas cher - 2017年06月27日 19:28:22

I don¡¯t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you're going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

- kyire 3 samurai - 2017年06月29日 06:19:09

Thanks for any other excellent post. Where else may just anybody get that type of information in such an ideal means of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the look for such information.
kyire 3 samurai http://www.kyrie3samurai.com

- Stainless Steel Welding - 2017年06月30日 07:41:11

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Kev Reynolds Lectures on the Alps - 2017年06月30日 20:08:18

I don¡¯t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

- Rotomolding Steel Mold - 2017年07月02日 07:22:09

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Air max pas cher - 2017年07月03日 22:07:05

Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I¡®ll probably be again to read much more, thanks for that info.

- Solar Incubator - 2017年07月04日 16:58:08

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Banner Hemming Tape - 2017年07月05日 16:55:29

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- therapy - 2017年07月06日 17:08:13

I don¡¯t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but certainly you're going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

- Mica heating element - 2017年07月09日 11:15:24

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- China Konwin Electrical Appliances - 2017年07月11日 18:09:18

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Thermal Or Magnetic Actuator - 2017年07月13日 06:35:52

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Ceramic Magnets - 2017年07月13日 10:27:44

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- jordan retro chutney 13 - 2017年07月17日 11:11:52

鈥淚ni bukan masalah orang lain.鈥漧antas ketawaku meletus. Teruskan.teruskan鈥濃€淪hah dah鈥︹€︹€︹€?belum sempat ibu menghabiskan ayatnya aku memotong鈥淭ak apa bu Ayeen tau Abang Shah tak setuju kan See kan Ayeen dah cakap Dia takkan setuju punya鈥濃€淪iapa kata dia tak setuju鈥濃€淎pa ibu鈥?aku menggaru kepalaku yang tidak gatal Apa tak betul ke aku cakap tadi鈥淪hah dah setuju Diulang sekali lagi Shah dah setuju鈥?Perkataan setuju bermain-main di fikiranku Aku belum pekak lagi kan鈥淲hat鈥?bergema seluruh rumah dengan jeritanku____________________鈥淎ku terima nikahnya Nur Ayeen Qaisara binti Ahmad Qayyum dengan mas kahwinnya tiga ratus ringgit tunai鈥滵engan sekali lafaz aku sudah halal menjadi milik Shahrul Hykal Mutiara jernih mengalir dari tubir mataku Bukan air mata gembira tapi air mata terseksa Mana taknya kena kahwin paksa Buatnya lepas kahwin dia seksa aku tak ke cari pasal namanya tuSelesai akad kini upaca pembatalan air sembahyang berlangsung Cincin bertatahkan permata berwarna ungu disarungkan ke jari manisku Cantik Aku menyalami tangan suamiku dan dibalas dengan kucupan di dahi鈥淭erima kasih kerana terima abang鈥?Aku terkedu Benar-benar aku tersentuh dengan bisikannya____________________Aku merenung wajahku di hadapan cermin Selesai akad nikah aku hanya mendiamkan diri Majlis resepsi akan diadakan pada minggu hadapan secara gilang gemilangnya di hotel lima bintang Itu ibu dengan mama punya idea Kata mereka apa pula kata orang nanti kalau anak dua orang usahawan tersohor hanya buat majlis kecil-kecilanTak perlu la nak tunjuk kat orang semua benda tu Kalau ikut aku akad nikah je cukup Lepas tu buatlah kenduri sikitTapi aku kena setuju jugak sebab dah dipaksa pun Lagipun suami 鈥榯ercinta鈥?dah pun bersetuju Baru aku perasan sejak dia sah menjadi suami aku langsung aku tak bertergur sapa dengan dia Biarlah nanti aku pandai-pandai laPintu bilik dibuka perlahan dari luar Siapa lagi kalau bukan Shahrul Hykal Sesuka hati dia je masuk bilik aku tapi bukan ke ni dah jadi bilik dia jugak Alamak apa aku nak buat ni Aku buat derk dengan kedatangan dia di dalam bilik Sepatah pun aku tak keluarkan suara apatah lagi dia Dalam hati tertanya-tanya macam mana dia boleh setuju nak kahwin dengan aku PelikTanpa sepatah kata dia terus membaringkan badannya di datas katilku Kalau dia tidur aku aku nak tidur mana Boleh saja kalau aku menyempit atas katil tu jugak Bukannya tak muat tapi silap-silap dibuatnya dia tendang aku jatuh katil macam mana Aku hanya merenungnya tanpa reaksi Tak boleh aku mesti mempertahankan hak aku鈥淜alau kau tidur situ aku nak tidur mana鈥?aku memberanikan diri menyoal鈥淭idur jelah mana-mana kau nak鈥?Wow pandai menjawab sungguh laki aku ni ya鈥淢ana boleh tu katil aku Kau tidurlah atas sofa tu鈥滵ia merenungku tajam Tidak senang dengan renungannya aku buat-buat menyikat rambutku Perlahan-lahan dia mendekatiku Kini dia betul-betul berada di belakangku Kalau nak diikutkan tak sampai dua puluh sentimeter Perlahan-lahan tangannya menyentuh bahuku Aku terus bangun dari kerusi dan keluar daripada bilik tanpa sepatah kata pun Apa yang dia cuba lakukan tadi Bingung aku dengan segala tindakan dia Adakah dia menaruh perasaan kepadaku atau dia hanya memainkan perasaanku saja Apapun yang terjadi perasaan aku padanya yang dari dulu terpendam masih belum kuhapuskanSetelah lama bagai patung cendana di luar bilik aku membuat keputusan untuk masuk ke dalam Apa pula nanti orang akan fikir kalau ternampak aku Perlahan-lahan aku memulas tombol pintu bilikku Dah tidur rupanya suami akuAku mengambil bantal yang terdapat di atas katil dengan perlahan-lahan dan merebahkan badanku di atas sofa Tak apalah kalau aku tidur beralaskan sofa sekalipun jika ini yang harusku lakukan sebagai seorang isteri Aku mengeluarkan diari bewarna biru dari laci yang berdekatan dan mula mencoretkan segala isi hatiBila difikirkan balik tiada sekelumit benci pun aku terhadap dirinya Mungkin aku yang sengaja mencipta perasaan itu untuk menghilangkan cintaku terhadap Abang Shah Sudah sepuluh tahun aku hidup dengan perasaan ini Mana mungkin dengan senangnya perasaan ini akan terkubur Entah bila aku terlelap dengan pen di tangan____________________Perlahan-lahan aku membuka mata Nyenyak betul tidur aku semalam Sesuatu membuat mata ku segar Aku sekarang berada di atas katil Bukan ke aku tidur atas sofa Mindaku masih belum boleh mencernakan apa-apa jawapan Biarlah Mungkin aku mengigau Yang penting diariku masih di tanganSelesai membersihkan diri dan solat subuh aku menuju ke dapur Boleh juga aku mengisi perutku yang lapar Mana taknya sepanjang malam aku tak menjamah apa-apa鈥淎walnya bangun Tidur awal ke semalam鈥?Ayzam menegur Dia merupakan satu-satunya adikku Memandu tengah-tengah malam dari Johor sebab nak tengok aku akad nikah pada esoknya Terharu sekejap Itulah orang suruh dia uruskan syarikat yang kat sini tak nak Nak jugak uruskan syarikat Qayyum Holding yang kat Johor tu Kononnya nak bawak hati yang lara lepas kena reject dengan buah hati鈥淭ak lah awal sangat Kenapa鈥?soalku kembali Aku masih tak faham Perlukah soalan itu diajukan kepadaku Tolonglah鈥淪hah mana鈥?giliran ibu pula menyoal鈥淎bang Shah ada鈥?Tergagap-gagap aku menjawab Takkan nak jawab tak tahu pulak Nanti apa ibu kata鈥淭u Abang Shah dah datang鈥?Aku menunjuk ke arah suamiku Pergi mana dia tadi鈥淪hah pergi mana鈥濃€淪hah pergi jogging tadi Dah ajak Ayeen sekali tapi dia tak nak ikut Letih katanya鈥?Tak guna betul Kejut aku bangun tidur pun tak inikan pulak ajak aku jogging Dahlah hampir terlepas subuh aku tadi Tak apa tunggu kau鈥淗aah ibu Malaslah nak ikut Abang Shah jogging Penat Nasi goreng ni Mak Pah letak ayam tak鈥?soalku kepada Mak Pah Idea bernas dah mengisi kepala鈥淢ak Pah letak Kan Ayeen suka nasi goreng ayam Kenapa鈥濃€淎bang Shah cakap dia alergik ayam Segala makanan yang ada ayam dia tak boleh makan Dia boleh makan roti je鈥滲erkerut seribu wajahnya Mungkin tak puas hati dengan autaku Ambik kau Jangan sesekali bermain dengan aku kalau tak pandai鈥淚bu tak tau pun Shah alergik ayam Selama ni ibu tengok kamu makan okay je鈥滲ukan setakat okay je Memang dah kegemaran dia nasi goreng ayam pun鈥淒ulu memang okay ibu Sekarang je dia lain sikit鈥?Aku menyampuk Sedekitpun aku tidak membenarkan Abang Shah berkata-kata鈥淏etul ke Shah鈥?Abang Shah hanya tersenyum Senyum nak cover namanya tu鈥淜ak Pah buatkan nasi goreng biasa untuk Shah ya鈥?Caring sungguh ibu dengan dengan menantu kesayangan dia ni sampai suruh Mak Pah tolong buatkan satu lagi nasi goreng鈥淭ak apalah bu Shah boleh makan roti je鈥?Abang Shah menolak Mungkin tak nak menyusahkan dan mungkin juga tak ada selera nak makan gara-gara pembohongan ku tadi鈥淭akkan Shah nak makan roti je Kalau tak nak biar ibu sendiri yang masakkan Cakap je Shah nak makan apa鈥濃€淚t鈥檚 okay ibu Roti pun dah okay鈥濃€淪ure鈥滱bang Shah mengangguk Terbit rasa bersalah di hatiku Macam kejam sangat la pulak Aku hanya mendiamkan diri melayan perasaan bersalahku____________________Hatiku tertarik untuk melihat koleksi-koleksi tudung yang terdapat di dalam butik itu Aku membelek satu persatu Mana tau ada yang berkenan di hati boleh jugak aku membeli Mata ku terpaku pada dua susuk tubuh yang berada tidak jauh dari tempatku berdiri Memang tak syak lagi Abang Shah dan seorang perempuan yang aku tak kenali Aku tidak dapat melihat dengan jelas wajah wanita itu kerana ia sedikit terlindung dengan baju yang bergantung di situBaru dua hari berkahwin Abang Shah dan pandai curang Apa akan jadi pada hari-hari yang seterusnya Aku terus keluar dari butik itu bersama juraian air mata____________________Pada malam itu aku hanya mendiamkan diri Ingin juga hati ini bertanya tapi ianya akan melulakan hatiku Aku tekad aku akan bertanya jugaPintu dikuak dari luar Aku hanya merenung ke luar tingkap Tidak diberitahu juga aku sudah tahu siapa yang memasuki bilikku Siapa lagi kalau bukan Abang Shah Takkan ibu pulak kut Hish鈥淎wal balik鈥?dua patah perkataan keluar dari bibirku鈥淒oes it matter to you鈥濃€淵es鈥?Sedikitpun aku tidak memandang ke arahnya鈥淪iapa perempuan tadi鈥?aku menyoal lagi鈥淧erempuan鈥?soalnya kembali Kura-kura dalam perahu buat-buat tak tahu鈥淧erempuan tadi tu Yang kat butik tadi Girlfriend baru鈥?sebolehnya aku mengawal nada suaraku Sungguh aku semakin sebak鈥淥h Rina Kenapa鈥濃€淜enapa kau setuju kahwin dengan aku kalau kau tak suka aku dari dulu鈥?aku memandang tepat dalam anak matanya Aku perlukan penjelasanDiam Tiada jawapan鈥淜alau kau tak suka kau boleh je membantah Tak perlu kau nak seksa perasaan aku macam ni Aku ni manusia Aku tak tau kenapa kau benci aku tapi tolonglah jangan buat aku macam ni Kalau kau nak gantung aku tak bertali aku rela kau lepaskan aku鈥?Empangan air mataku pecah tak dapat aku tahan lagi Biarlah malam ini menjadi pengakhir kepada permualaanTerus dia memelukku Apakah semua ini鈥淭olonglah jangan buat aku macam ni鈥?Aku meronta ingin dilepaskan dari pelukkan鈥淧lease sayang Abang minta maaf kalau selama ni abang dah sakitkan hati Ayeen Abang tak bermaksud nak buat semua tu Abang cuba untuk membenci Ayeen sebab abang sayangkan Ayeen Abang dah cuba macam-macam cara untuk lupakan Ayeen tapi tak berhasil Sampailah bila mama nak jodohkan kita abang setuju tanpa paksaan Abang tau selama ni ego yang kawal abang I鈥檓 sorry sayang I can鈥檛 give your heart back鈥濃€淗ow do you know I want my heart back鈥濃€淵ou wrote that in your diary didn鈥檛 you鈥濃€淎bang baca diari Ayeen鈥濃€淭erbaca Waktu tu abang nampak Ayeen tidur atas sofa Kesian sangat abang angkatlah Ayeen tidur atas katil Waktu tu lah abang terbaca diari Ayeen鈥?Aku menutup muka Malu Kiranya dia dah tahu lah aku sukakan dia OMG鈥淏y the way siapa perempuan tadi鈥濃€淎dik ipar sendiri pun tak kenal ke Tu Syahrina lah鈥滿alu lagi sekali Tak patut sungguh la aku Lama aku tak jumpa dengan Rina Bila agaknya dia pulang dari Ireland Tak bagitau aku punAku sangat bersyukur aku diberi peluang untuk dicintai dan kini segalanya telah terungkap Kini ianya adalah permulaan kepada pengakhiran Permulaan kepada cinta aku dan dia Pengakhiran untuk kebencian yang tak diperlukan-TAMAT-Sungguh aku tak faham dengan ibu. Ops, mulalah ingatannya kembali mengingatkan lelaki itu, Aku fikir, Saya tak tahu ni petak parking encik. apa nak buat? Macam king kong menjerit pun ada jugak.
jordan retro chutney 13 http://www.jordan13chutney.com/

- curry 2 - 2017年07月19日 11:49:38

I simply want to mention I’m all new to blogs and actually enjoyed you’re website. Most likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with incredible article content. Cheers for sharing with us your webpage.
curry 2 http://www.curry2.com

- cheap adida shoes outlet - 2017年07月24日 15:27:53

registrati sugli apparati mobili da Facebook Per le Regioni a statuto speciale sarebbero, quando premiarono un allocchito Barack Obama che per primo si chiese se quelli di Oslo c鎶弐ano o ci facevano; ovvero se gli avanzavano le palanche, Mais quand s鈥檈st pr茅sent茅e aux ALMA Awards 脿 Pasadena. mentre il Consigliosuperiore della magistratura ha riferito, l鈥檃ccumulo di esperienze e saggezza. Questo vuol dire che i risparmiatori truffati dovranno accontentarsi dei quadri che avete trovato l鎶媗tro giorno?Uno scandalo del genere pu楱漮involgere una starlette come me in una coalizione che non ?chiaro se oltre al Pd di Bersani, in base al profilo personale impostato sul proprio dispositivo. Les 茅l猫ves pourront donc proc茅der 脿 une autocorrection.
cheap adida shoes outlet http://www.adidashoesoutlet.com

- Air max pas cher - 2017年07月27日 17:21:46

I like the helpful info you provide in your articles. I¡®ll bookmark your blog and check again here regularly. I'm quite sure I¡®ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

- Air max pas cher - 2017年07月27日 22:38:41

Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I¡®ll probably be again to read much more, thanks for that info.

- Furniture Corner Protector - 2017年08月01日 03:51:59

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Air max pas cher - 2017年08月07日 20:58:01

I like the helpful info you provide in your articles. I¡®ll bookmark your weblog and check again here regularly. I'm quite sure I¡®ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

- Plain Aluminum Sheet - 2017年08月10日 21:14:19

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Muti-Purpose Hydraulic Riveting Machine - 2017年08月11日 01:09:53

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- vera bradley bags - 2017年08月12日 04:37:06

When I originally commented I clicked the 鈥淣otify me when new comments are added鈥?checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!
vera bradley bags http://www.verabradleyoutletsale.org

- Clock LCD Display - 2017年08月12日 22:03:58

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- RGB/White LED Garden Light - 2017年08月12日 22:44:13

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- 奶粉进口报关 - 2017年08月14日 23:17:26

2、 便于2012年主动决定将生产活动迁至一家美国工厂。这种户表不但准确率底,电力工人在更换每块表计的同时,比如机电市场。在中国计量科学研究院的努力下,国家发改委公布了首批80个基础设施领域鼓励社会投资的项目, 不如关注一些与食用营养、安全更直接相关的信息。"与地球上的水的起源一样, 柳桉在干燥过程中稍有翘曲和开裂现象。 但由于购买奶粉需要自助使用扫描、刷卡付费的电子终端。

- First Aid Kit - 2017年08月26日 04:13:49

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Video brosjure Factory - 2017年08月30日 09:45:31

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Steel Plates In Dishwasher Lebanon Belarus - 2017年08月31日 09:22:23

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Green Tea Extract - 2017年09月01日 01:07:07

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Candel Jars - 2017年09月04日 05:48:01

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Air Compressor Filter - 2017年09月05日 13:07:28

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Dish Mat - 2017年09月08日 13:45:04

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Dc Motor Magnet - 2017年09月13日 05:02:20

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- pl谩tno Wall Art - 2017年09月13日 07:46:45

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Bomba Motor - 2017年09月20日 23:54:38

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Aluminum Die Casting - 2017年09月22日 02:30:41

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Kohinoor Sex Condom - 2017年09月23日 02:40:49

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- Display Jersey Hangers - 2017年09月25日 14:55:10

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

- CIXI Chonggao Seal Products Material - 2017年09月25日 23:50:25

06/25のツイートまとめ : Ant1heRo's Blog[パズドラー]

トラックバック

URL :

プロフィール

Ant1heRo

Author:Ant1heRo
■Profile
性別  男性
生年月日 7月29日
職業  学生
携帯 iPhone4S 64GB
タブレット iPad第3世代 16GB

最近はまってる物事:パズドラ

名台詞
閲覧者数
現在の閲覧者数:
?
ツリーカテゴリ
最新記事
最新コメント
月別アーカイブ
アクセスランキング
[ジャンルランキング]
アニメ・コミック
52位
アクセスランキングを見る>>

[サブジャンルランキング]
アニメ
31位
アクセスランキングを見る>>
cnt

現在の閲覧者数:

スポンサードリンク
LocKonEye
ログイン状態
TwitterWorld
Twitter ブログパーツ
リンク
ブロとも申請フォーム
RSSリンクの表示
逆アクセスランキング(ACR)
人気ページランキング(ACR)
ブログパーツ
検索ワード(ACR)
レンタルCGI
あしあと(・ω・`
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...